h1

Мій досвід. Є досвід, думки? Поділись!

1 октября, 2011

Тут можна поділитись своїм особистим досвідом, а не сусідським, друзів… Тому що це свій досвід- свій, і ми можемо про нього розповісти детально, порекомендувати. Порекомендувати діяти по-іншому, якщо досвід  був негативним, невдалим, або ж поступити так, як і ви, якщо досвід був неперевершеним.

А взагалі, досвід буває різним. А інакше, як же ми навчимося жити? Приєднуйтесь!

5 комментариев

  1. Это было в далекие 80-е. Моя трудовая деятельность только начиналась, жизненный опыт приобретался. Тогда была установка : из уроков детей не выпускать, особенно, когда контрольная работа. Я заменяла классовода 3 класса. Идет урок . Контрольная работа. За окном февраль, холодно. И вдруг милая девочка тянет руку и просит разрешения выйти. Я не разрешила. А девочка не выдержала. Спасибо ей и всем ее одноклассникам. Они оказались мудрее меня. Они все вместе искренне , от души помогали девочке устранить проблему. А я и до сих пор ношу вину , и всегда мысленно прошу прощения у нее. Это только мне известно, что я пережила тогда. Ведь ей еще нужно было километра 1,5-2 идти домой в холод. С тех пор учусь чувствовать окружающих, их проблемы и стараюсь всегда прийти на помощь!


  2. Что означают происходящие в вашей жизни, вокруг вас события, их смысл, и что они несут вам?


  3. Перегляньте, будь-ласка,мене цікавить ваша думка

    Принцип дії теплових двигунів. ККД теплового двигуна. 8 клас


    • Дуже класно! А головне — дітям буде цікаво! Ви дійсно вчитель-новатор, вчитель методист! Я Вами просто пишаюся до нестями!


  4. В мене 15 годин зарубіжної літератури, 5 годин англ. мови. В моїй приватній школі, де я вчитель зарубіжна література — 5 годин на тиждень і я до цього тут і викладав, але лише англійську мову(CambridgeEnglishTeacher) і мені дали запустити 5 годин зарубіжної для 5-их класів. І я зараз на свій смак+програма 5-9 класи склав календарне планування. Дітям, дуже подоається! Подивіться: https://cloud.mail.ru/public/7eiq/jqHwzbcVq



Оставьте комментарий